Pasen 2021

4 en 5 april 2021 is het weer zover dan is het weer pasen! Het voorjaar is begonnen en het zonnetje schijnt. tijd om te genieten van elkaars gezelschap en het heerlijke eten wat De Bosparel te bieden heeft

Dit jaar met Pasen gaan we het helemaal omgooien! het World diner buffet met kerstmis is een succes dus dit gaan we ook nmet pasen doen en wel 2 dagen!

Dit houdt in dat verspreidt over verschillende ruimtes verschillende buffetten komen te staan met diverse gerechten, uit verschillende delen van de wereld.(Dit alles natuurlijk mits de corona dit toelaat).

Vanwege het feit dat de brunch wegvalt zullen wij optijd starten met het buffet. Gedurende de dag zijn er een aantal tijdsblokken waar u voor kunt reserveren. Ben er op tijd bij want vol is vol!

hieronder vind je t.z.t de inhoudt van het Wordl Easter Buffet:

World Easter Buffet

Direct bestellen of heb je vragen/opmerkingen klik op onderstaande knop:

hier komt whatsapp mogelijkheid!

Carnaval 2021

Dit jaar vieren we carnaval gezellig thuis en om dit feestje thuis compleet te maken hebben wij een aantal pakketten, die jullie kunnen bestellen.

Hieronder vinden jullie wat er besteld kan worden met caranval 2021. Dit kan een dag van te voren besteld worden en jullie kunnen dit afhalen of wij kunnen het bezorgen.

GELDIG VAN VRIJDAG 12 FEBR. 2021 T/M DINSDAG 16 FEBR.